Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Strategispill, hjernetrim og logikk-spill

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Merke
Alder

Produkter 1-40 av 59

Page
per side

Strategispill, IQ-spill, spill for hjernetrim, logikk-spill.

Strategispill lar spilleren løse problemer og lære å tenke raskt og på nye måter etter hvert som det oppstår uventede situasjoner. Strategispill er den ultimate måten å lære hvordan man kan overvinne utfordringer, uavhengig av om man spiller på lag eller mot hverandre. Strategispill utfordrer spillernes måte å tenke på, bidrar til å utvikle ferdigheter rundt logisk tenkning, ligge ett steg foran motstanderen og tilegne seg ny kunnskap. 

Strategispill er hjernetrim, noe som er viktig for barn og kanskje spesielt for voksne. Bruk klassiske strategispill, nye spill med utfordrende plot eller twist, eller morsomme spill som får timene til å fly. 

Ta spillkvelden til neste nivå med strategispill, spørrespill, og spill som utfordrer hjerne - som god gammeldags hjernetrim. Strategispill er spill hvor dine beslutningsevner blir satt på prøve. Og der hver avgjørelse kan føre til både seier og nederlag. Se hvordan dine planleggingsevner er, sammenlignet med dine motstandere. Ta utfordringen og sett av kvelden til et spørrespill sammen med familie og venner. Utfordre dine kunnskaper, se hva du kan av både nyttig og unyttig kunnskap, og kanskje du kan kalle deg selv vinneren av kunnskapskonkurransen før kvelden er omme. Strategispill og spørrespill utfordrer både måten du tenker, hvordan du fungerer under press, og om du klarer å tenke noen trekk lengre frem enn dine motstandere. Er du på jakt etter hjernetrim og IQ-leker, her finner du et bredt utvalg av spill som gir de små grå en skikkelig utfordring og hvor du må tenke logisk for å kunne avslutte spillet, og mange av dem er også kompakte, små spill som underholder på reise.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.