Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Rund trampoline og ekstrautstyr

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Kategori
Merke

28 produkter

per side

Rund trampoline - komplett pakke eller ekstradeler til trampolinen.

Trampoliner gir morsom og aktiv lek for barn og voksne. For barna er det lite som overgår den morsomme leken som kiler i magen, som du får når du hopper og gjør nye triks på trampolinen. Og det er lite som slår gleden ved å ha denne leken i sin egen hage med en rund trampoline av høy kvalitet som våre runde trampoliner med solide rammer, kraftige fjærer for ekstra sprett og forsterket hoppeduk for jevnere hopp. 

Våre runde trampoliner kommer komplett med Lantern style sikkerhetsnett med YKK-glidelås, forsterket hoppeduk for ekstra sprett, og forsterket padding som beskytter barnet mot å falle mellom fjærene. Her finner du små trampoliner og store trampoliner slik at du får en rund trampoline som passer til din hage eller uteplass. Og husk stige slik at de små kommer seg enkelt på og av trampolinen. Her hjelper vi deg når du skal velge trampoline

MERK:

Husk å følge monteringsanvisningen nøye før du setter i gang med hoppingen. Trampolinen må alltid monteres av en voksen og inspiseres før den tas i bruk av barn.

VIKTIG! Alle Lekekassen trampoliner skal monteres på et så rett underlag som mulig, slik at man unngår at hoppingen gjør trampolinen skjev. Vi anbefaler også at man sikrer trampolinen til underlaget for å unngå at den velter dersom det er kraftig vind.

Vi anbefaler alltid at kun ett og ett barn (ungdom) bruker trampolinen om gangen. Dessverre er det slik at mange av skadene som oppstår skyldes at flere barn bruker trampolinen samtidig.

Trenger du nye deler til din trampoline, men ikke finner disse på lekekassen.no, så ta kontakt med oss på e-post support@lekekassen.no, oppgi ditt ordrenummer, bilde eller navn på delen(e) som du finner i bruksanvisningen, også hjelper vi deg med dette.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.