Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Rektangulær trampoline og ekstrautstyr

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Kategori
Merke

24 produkter

per side

Komplett trampolinepakke med rektangulær trampoline.

Barn, og voksne, er sikret uendelige timer med morsom lek og hopping med våre rektangulære trampoliner.  Trampoliner bidrar også i utviklingen av barnets koordinasjon, balanse og motorikk. 

I den rektangulære trampolinen strekker fjærene seg ulike, noe som gir en dyp, kraftfull retardasjon og akselerasjon. Med en rektangulære trampoline opplever man bedre sprett og kontroll på hoppet. Rektangulære trampoliner tar hoppingen til et helt nytt nivå, som med en forsterket hoppeduk gir skikkelig god sprett.

Våre rektangulære trampolinepakker selges komplett med Lantern Style sikkerhetsnett, forsterket hoppeduk og forsterket padding rundt trampolinen. Her kan du lese mer om våre trampoliner. 

MERK:

Husk å følge monteringsanvisningen nøye før du setter i gang med hoppingen. Trampolinen må alltid monteres av en voksen og inspiseres før den tas i bruk av barn.

VIKTIG! Alle trampoliner skal monteres på et så rett underlag som mulig, slik at man unngår at hoppingen gjør trampolinen skjev. Vi anbefaler også at man sikrer trampolinen til underlaget for å unngå at den velter dersom det er kraftig vind.

Vi anbefaler alltid at kun ett og ett barn (ungdom) bruker trampolinen om gangen. Dessverre er det slik at mange av skadene som oppstår skyldes at flere barn bruker trampolinen samtidig.

Trenger du nye deler til din trampoline, men ikke finner disse på lekekassen.no, så ta kontakt med oss på e-post support@lekekassen.no, oppgi ditt ordrenummer, bilde eller navn på delen(e) som du finner i bruksanvisningen, også hjelper vi deg med dette.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.