Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Vinterleker

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Nyhet
Merke
    POPULÆRE MERKER
  1. ANDRE MERKER A-Å
Alder

28 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

28 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

Når vinteren kommer er det få ting som er gøyere enn å leke i snøen med kjelker, akebrett, ski, rumpeakebrett, snowboard eller akematter. Barn og voksne kan tilbringe lange dager og kvelder i akebakken, og når forholdene ligger til rette for det er det lite som er morsommere enn å suse ned en bratt bakke, alene eller sammen med andre. Er man heldig og det kommer mye snø kan det være gøy for barna å ha sine egne spader og snøskuffer slik at de kan være med på å rydde gårdsplassen eller et mindre område for snø, akkurat som de voksne gjør. Her finner du et bredt utvalg av akebrett, kjelker og andre vinterleker som gjør snødekte vinterlandskap til et morsomt og spennende eventyr!

Men husk at barna kan få stor fart på kjelker, akebrett og akematter, og det er viktig at man tenker på sikkerheten og trygg ferdsel i bakken.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.