Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Lær å gå og sittebiler

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Serie
Nyhet
Merke
Alder

Produkter 1-52 av 57

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 57

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Med en lær å gå vogn eller lær å gå bil oppmuntres barnet fra å krabbe eller krype til å reise seg og lære å gå. Lær å gå-vogner er mer enn bare en støtte for små barn som skal lære å gå, mange av dem kommer med en rekke interaktive funksjoner som musikk, tale, rangler, knapper og speil, og blir nærmest som et mobilt lekesenter som oppmuntrer barnet til å utvide sin rekkevidde. Her finner du et stort utvalg av ulike gåvogner og gåbiler. Vi har vogner i tre og plast, med lasteplan foran, med lasteplan bak, gå-vogner formet som en bil eller klassiske lær å gå-vogner fra kjente merkevarer som varer i generasjoner. Gåvogner er en viktig støtte og trygghet for små barn som tar sine første, vaklende skritt på egenhånd. Og med leker eller kosebamsen på lasteplanet er barnet klar for å erobre verden.

Klassiske gåvogner fra kjente merkevarer blir raskt en del av interiøret på barnerommet, og bruksområdene er mange, selv etter at barnet har lært seg å gå.

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.