Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Beskyttelsesbriller

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf ultra strike og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 118,-
På lager
SKU
03234-37
   

Ha kontroll på sikkerheten med disse tøffe Nerf beskyttelsesbrillene. Nerf-kamper er fulle av fart og action og i kampens hete er det viktig å ha sikkerheten i orden. Med disse justerbare sikkerhetsbrillene fra Nerf er barnas øyne beskyttet gjennom hele kampen. Brillene kan justeres på to forskjellige steder for økt komfort.

Inneholder:

  • Nerf Beskyttelsesbriller

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
ModellF5749
EAN5010994169169
MerkeNerf
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.