Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Nerf Elite Hovering Target - målskive

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf Minecraft, Nerf Fortnite og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 378,-
Utsolgt
SKU
02205-16

Nerf Elite Hovering Target gir deg en real utfordring. Øv alene eller spill med venner. Start målskiven og viften drar inn luft som får de medfølgende skumpilene til å flyve i luften. Klarer du å treffe får du poeng. For å gjøre spillet vanskeligere kan du stille hver enkelt blåse slik at kulene blåses høyere eller ligger lavere mot maskinen. Jo lengre avstand til målskiven, jo vanskeligere blir det. Når du ikke bruker målskiven, kan du lagre dartpiler i det praktiske rommet på fremsiden.

Målskiven kommer med et nett på baksiden, slik at pilene ikke forsvinner når du treffer med din blaster. Forbered din treffsikkerhet, og hev nivået på neste Nerf-battle!

Inneholder:

  • Nerf Elite Hovering Target – målskive

Detaljer:

  • Batteribehov: 4 x AA (ikke inkludert)
  • Alder: fra 8 år

Merk: inneholder ikke blaster eller darts.

Produktdetaljer
Modell50-00745
EAN0681326115106
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.