Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf N-Strike Disruptor - 2 blastere med 12 Elite dartpiler

-25%

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf ultra strike og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Kampanjepris 357,- Vår lavpris: 476,-
25%
Du sparer: 119,-
Utsolgt
SKU
06226-24

Nerf n-Strike Disruptor er en Elite blaster og kommer her som 2-pack. Perfekt for søsken eller vennepar! Disruptor-en har roterende tønne med plass til 6 Elite darts og kommer med slam-fire hurtigavfyringsfunksjon slik at du raskt kan fyre av 6 skumpiler på opptil 27 meter. Blasterne kommer med 12 elite dartpiler inkludert slik at dere kan lade opp hver deres blaster og sette i gang leken!

Inneholder:

  • 2 Nerf N-Strike Elite blastere
  • 12 Nerf Elite darts
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år

MERK: Beskyttelsesbriller anbefales (ikke inkludert)

Produktdetaljer
ModellC2544
EAN5010993411740
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.