Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Pokemon Pikachu kostyme - 6 år - heldrakt med hette

Pokemon kort, samlepermer, figurer, bamser og lekesett.

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 380,-
På lager
SKU
03217-11
   

Pika! Med dette herlige kostymet for barn i alderen 6 år kan du kle deg ut som Pikachu, en førstegenerasjons Pokemon av den elektriske typen. Kostymet er en heldrakt med hette og avtagbar hale, selvfølgelig i knallgul farge. Ansiktet til Pikachu er printet på hetten, med de karakteristiske røde kinnene og ørene med svarte øretipper. Kostymet lukkes med en glidelås i front, hvor det også er festet en avtagbar Pokemonball.

Pikachu, jeg velger deg!

Inneholder:

  • Pikachu heldrakt kostyme

Detaljer:

  • Alder: 6 år

Merk: sko følger ikke med. 

Produktdetaljer
Modell9908884
EAN0194099027366
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.