Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Actionspill

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Nyhet
Pris
Merke
    POPULÆRE MERKER
  1. ANDRE MERKER A-Å
Alder

50 produkter

Sett synkende rekkefølge
per side

Bordspill, sportsspill, fotballspill, ishockey-spill.

Har du et spillrom eller kanskje kjøkkenbordet kan gjøre nytten? Finn frem de store spillene og sportspillene, få folk opp på beina og beveg dere rundt. Med bordspill og sportspill er det ikke bare hodet som må følge med, her er det om å gjøre å være rask og få med seg armer og bein. Fotballspill, ishockey-spill, AirHockey, biljard og fussballspill, bingo-spill, dette er utfordrende og morsomme spill for hele familien.

Actionspillene gjør at man får opp pulsen, og det er så morsomt at man glemmer at man beveger seg. Sportspill, actionspill og bordspill er morsomme aktiviteter for hele familien, i barnebursdagen eller for vennekvelden. Det finnes en hel verden av ulike sportsaktiviteter, hvorfor ikke ta del i dette i din egen stue, sammen med venner og familie! 

Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.