Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Familiespill

Produkter 1-52 av 104

Page
per side
Sett synkende rekkefølge
 1. Villkatten mitt første - junior brettspill
  Villkatten - mitt første
  Vår lavpris: 224,-
 2. Ticket to Ride USA
  Ticket to Ride USA
  Vår lavpris: 398,-
 3. Ligretto junior - det raske kortspillet for barn
  Ligretto junior
  Vår lavpris: 128,-
 4. Alias junior reisespill - 53305
  Alias junior reisespill
  Vår lavpris: 110,-
 5. Otrio 2.0 brettspill 6041374
  Otrio 2.0 brettspill
  Vår lavpris: 394,-

Produkter 1-52 av 104

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Ingenting bringer oss mer sammen eller lar konkurranseinstinktet komme til syne som en spillkveld. Selv med så mange andre aktiviteter, tv-spill og nettbrett, er det få ting som er hyggeligere enn å ta frem et spill som passer for hele familien. Familiespill spenner fra spill som passer til de yngre barna, spill for tenåringer eller spill som er like morsomme for barn som for voksne. Spill bidrar til barnets utvikling i form av logisk tenkning, kritisk tenkning, staving og språkutvikling, motorikk, og dette med å vente på tur.

Fordelene med familiespill, brettspill og spill til barn er uendelige, og i tillegg er det kjempe morsomt. Barn trenger perioder uten skjermtid, samspill med familie og venner og aktiviteter som utfordrer kunnskapsnivået - familiespill bidrar med dette. 

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.