Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Byggesett

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Nyhet
Pris
Serie
Merke
Alder
Karakter

Produkter 1-52 av 113

Sett synkende rekkefølge
Page
per side

Byggesett, modellbyggesett og sett med byggeklosser.

Lek med byggesett og modellsett er med på å gi barna en følelse av mestring. Fra mange små deler og biter skapes det biler, båter, fly, helikopter, og mye mer - og fester man motor til blir det ekstra gøy. Bygg etter instruksjoner for et bestemt sluttresultat, eller bygg etter egen fantasi og bestem resultatet selv.

Her finner du et bredt utvalg av byggesett og modellsett som barna kan leke med på egenhånd eller i samarbeid med andre. Vi har byggesett med ulike vanskelighetsgrader der barnet kan utfordre sine motoriske ferdigheter, samt la fantasien og kreativiteten få fritt spillerom. I denne kategorien finner du helt enkle byggesett og byggemuligheter for de yngste, i tillegg til mer avanserte byggesettene med interaktive sluttresultater for de eldre barna. La byggemoroa begynne!

Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.