Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Anleggsmaskiner og traktorer

Produkter 1-52 av 223

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 223

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Hos oss finner du et stort utvalg av anleggsmaskinleker og traktorer fra kjente leverandører, med virkelighetstro detaljer og funksjoner. Her finner du anleggsmaskiner og traktorer med dører som kan åpnes, lasteplan som kan tiltes, og bevegelige kraner og skuffer. I denne kategorien finner du gravemaskiner, lastebiler, dumpere, betongbiler og kraner fra kjente merkevarer til både inne- og utebruk. Her finner du alt som skal til for å leke byggeplass i stuen, i hagen eller i sandkassa!

Ta turen til bondegården og hjelp bonden med å utføre dagens plikter med ulike gårds- og jordbruksmaskiner. Bonden har gjerne en traktor med tilbehør som skurtresker, høypresse, frontlaster, gjødselspreder og henger, og nå kan du også ta del i bondens gjøremål. La barnet lage sine egne historier og bruke fantasien med leketraktorene med alt av tilleggsutstyr.

Gravemaskiner er flittig brukt både på gården og ved bygge- og anleggsarbeid, og her finner du et utvalg av gravemaskiner i ulike former og størrelser som barn kan leke med. Kombiner det med andre anleggsmaskiner og lastebiler for en mer kreativ og realistisk lek.

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.