Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Tilleggsutstyr rektangulær trampoline

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Merke

20 produkter

per side

Hoppematte, sikkerhetsnett, beskyttelsesring til rektangulær trampoline.

Sikkerhet og riktig bruk av trampoline er svært viktig. Våre rektangulære trampoliner har forsterket, galvanisert stålkonstruksjon, ekstra solide og lange fjærer, forsterket hoppeduk, solid sikkerhetsnett med YKK glidelås, og forsterket beskyttelsesring over fjærene.

Skulle uhellet være ute, og trampolinens deler får seg en trøkk i høststormen eller ved feil bruk har vi et bredt utvalg av tilleggsutstyr og deler til våre rektangulære trampoliner.

Merk: 

Husk å følge monteringsanvisningen nøye før du setter i gang med hoppingen. Trampolinen må alltid monteres av en voksen og inspiseres før den tas i bruk av barn.

VIKTIG! Alle trampoliner skal monteres på et så rett underlag som mulig, slik at man unngår at hoppingen gjør trampolinen skjev. Vi anbefaler også at man sikrer trampolinen til underlaget for å unngå at den velter dersom det er kraftig vind.

Vi anbefaler alltid at kun ett og ett barn (ungdom) bruker trampolinen om gangen. Dessverre er det slik at mange av skadene som oppstår skyldes at flere barn bruker trampolinen samtidig.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.