Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Xtreme Pro Edition trampoliner

Våre Xtreme Pro Edition trampoliner er for dem som ønsker det lille ekstra. Xtreme Pro Edition trampoliner med forsterket stålkonstruksjon og hele 6 doble bein, skaper mer stabilitet og ekstra sprett i hoppet. Sportstrampoliner tar hoppingen til et helt nytt nivå, som med en forsterket hoppeduk gir skikkelig god sprett. Xtreme Pro Edition trampoliner våre high jump trampoliner for de litt eldre barna (gjerne fra 5 år).

Barn, og voksne, er sikret uendelige timer med morsom lek og hopping med våre Xtreme Pro Edition sportstrampoliner. Trampoliner bidrar også i utviklingen av barnets koordinasjon, balanse og motorikk. 

Xtreme Pro Edition trampolinepakker selges komplett med Lantern Style sikkerhetsnett, forsterket hoppeduk og forsterket padding rundt trampolinen - stige følger ikke med og må kjøpes utenom. 

MERK:

Husk å følge monteringsanvisningen nøye før du setter i gang med hoppingen. Trampolinen må alltid monteres av en voksen og inspiseres før den tas i bruk av barn.

VIKTIG! Alle trampoliner skal monteres på et så rett underlag som mulig, slik at man unngår at hoppingen gjør trampolinen skjev. Vi anbefaler også at man sikrer trampolinen til underlaget for å unngå at den velter dersom det er kraftig vind.

Vi anbefaler alltid at kun ett og ett barn (ungdom) bruker trampolinen om gangen. Dessverre er det slik at mange av skadene som oppstår skyldes at flere barn bruker trampolinen samtidig.

Copyright © 2019 Lekekassen. All rights reserved.