Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smådukker 0-30 cm og dukker til dukkehus

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Merke
Alder
Interesse
Karakter

Produkter 1-40 av 206

Page
per side

Smådukker, minidukker, dukkeklær og tilbehør for dukker opptil 30 cm.

I denne kategorien finner du ulike dukker, tilbehør og dukkesett som byr på timevis med dukkemoro. Her finner du alt fra den klassiske motedukken med fantastiske klær til barnets første myke dukke, prinsessedukker og andre kjente dukkeutgaver fra TV og film. I tillegg til de mange ulike dukkene vil du også kunne velge mellom mye spennende tilbehør som dukkeklær i alle regnbuens farger, dukkens helt egne bil eller kjæledyr, dukkemøbler og tilbehør til dukker opptil 30 cm.

Er du på jakt etter motedukken som alle kjenner og elsker, prinsessedukken som lar deg gjenoppleve scener og opplevelser fra TV og film, mindre babydukker, små dukker med myk kropp, eller barnets første dukke? Alle disse dukkene, og en hel rekke andre dukker, finner du her blant vårt store utvalg av små dukker som er mellom 0-30 cm høye. Alle dukker trenger klær, og hos oss finner du dukkekjoler, pysjamas til dukker, bodyer, jakker, sommerkjoler, sko og andre typer klær og tilbehør som du måtte trenge til din dukke. Velg blant klær og tilbehør til motedukker, prinsessedukker, babydukker eller dukker med myk kropp. Kjøp ekstra tilbehør til dukken din for seg selv, eller kjøp et innholdsrikt dukkesett slik at barnet har flere plagg og utstyr å leke med helt fra starten!

Barna elsker å samle på små minidukker og småfigurer. Minidukkene er enkle å ta med seg, tar liten plass på rommet og gir mange timer med morsom lek. Velg mellom minidukker kjent fra TV og film, populære minidukker, minidukker med spesielle evner og funksjoner og minidukker til pynt på rommet. Hos oss finner du et bredt utvalg som passer for de fleste!

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.