Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Strykeperler

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Serie
Nyhet
Merke
    POPULÆRE MERKER
  1. ANDRE MERKER A-Å
Alder

Produkter 1-52 av 179

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 179

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Strykeperler er kanskje den mest kjente og populære formen for perling og lek med perler. Her kan barnet utvikle finmotorikken, fargegjenkjennelse og øye-hånd koordinasjon fra tidlig alder. La barna skape sine egne kreative mønstre eller bruk definerte maler, fest perlene til perlebrettet, legg på strykepapir, og bruk et strykejern til å varme opp perlene slik at de smelter sammen og forsegler motivet. Strykeperler er klassiske rørperler i uendelig mange farger, med store perler for de minste barna og mindre perler for større barn.

Strykeperler krever varme for å gjøre motivene holdbare og bør alltid gjøres sammen med en voksen. Strykeperler er noe alle barn kjenner til, det lar dem være kreative, og skape sine helt egne mønstre, figurer og kreasjoner.

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.