Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Tilleggsutstyr runde trampoliner

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Merke

24 produkter

per side

Hoppematte, sikkerhetsnett, beskyttelsesring til rund trampoline

Våre runde Pro Edition trampoliner er solide trampoliner som gir god sprett. Trampolinen har solid stålkonstruksjon, Lantern style sikkerhetsnett, kraftige og solide fjærer, forsterket hoppeduk og beskyttelsesring. En viktig del av hoppingen er å sikre at dette gjøres på en solid og trygg trampoline, og det er viktig å inspisere trampolinen for tegn på skader eller slitasje som sikrer en trygg og morsom hoppeopplevelse. 

Skulle uhellet være ute, og trampolinens deler får seg en trøkk i høststormen eller ved feil bruk har vi et bredt utvalg av tilleggsutstyr og deler til våre runde trampoliner. Her finner du sikkerhetsnett, forankringsutstyr, hoppeduk, beskyttelsesring, fjærer og stiger til din runde Pro Edition trampoline.

MERK:

Husk å følge monteringsanvisningen nøye før du setter i gang med hoppingen. Trampolinen må alltid monteres av en voksen og inspiseres før den tas i bruk av barn.

VIKTIG! Alle trampoliner skal monteres på et så rett underlag som mulig, slik at man unngår at hoppingen gjør trampolinen skjev. Vi anbefaler også at man sikrer trampolinen til underlaget for å unngå at den velter dersom det er kraftig vind.

Vi anbefaler alltid at kun ett og ett barn (ungdom) bruker trampolinen om gangen. Dessverre er det slik at mange av skadene som oppstår skyldes at flere barn bruker trampolinen samtidig.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.