Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Runde trampoliner

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Kategori
Pris
Merke

30 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

30 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

Trampoliner gir morsom og aktiv lek for barn og voksne. For barna er det lite som overgår den morsomme leken som kiler i magen, som du får når du hopper og gjør nye triks på trampolinen. Og det er lite som slår gleden ved å ha denne leken i sin egen hage med en trampoline av høy kvalitet som våre runde Pro Edition trampoliner med solide rammer, kraftige fjærer for ekstra sprett og forsterket hoppeduk for jevnere hopp. 

Våre runde trampoliner kommer komplett med Lantern style sikkerhetsnett med YKK-glidelås, forsterket hoppeduk for ekstra sprett, og forsterket padding som beskytter barnet mot å falle mellom fjærene. Og husk stige slik at de små kommer seg enkelt på og av trampolinen.

MERK:

Husk å følge monteringsanvisningen nøye før du setter i gang med hoppingen. Trampolinen må alltid monteres av en voksen og inspiseres før den tas i bruk av barn.

VIKTIG! Alle trampoliner skal monteres på et så rett underlag som mulig, slik at man unngår at hoppingen gjør trampolinen skjev. Vi anbefaler også at man sikrer trampolinen til underlaget for å unngå at den velter dersom det er kraftig vind.

Vi anbefaler alltid at kun ett og ett barn (ungdom) bruker trampolinen om gangen. Dessverre er det slik at mange av skadene som oppstår skyldes at flere barn bruker trampolinen samtidig.

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.