Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smykkeperler

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Nyhet
Merke
Alder

30 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

30 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

Å lage smykker, armbånd og andre smykkedeler er populært for barn i alle aldre, og for voksne. Små perler, store perler, bokstavperler, krystall-perler, skjell, fjær og bånd - alt du trenger for å skape ditt eget design og dine helt egne kunstneriske tilbehør. La det glitre, flett sammen, bruk låsekroker eller endestykker, kombiner farger og former - mulighetene er uendelige. Med bokstavperler og tallperler kan du lage smykker med navn, hemmelige koder eller beskjeder.

Smykkeperler gir uendelig med kreative muligheter og morsomme prosjekter, og det er like gøy å lage smykker alene som sammen med andre. Og perler er ikke til for bare smykker, lag nøkkelringer, snorer, bildesnorer og mye mer. Mulighetene er kun begrenset av fantasien din! Lag ditt eget smykkeverksted - her finner du alt du trenger.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.