Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO VIDIYO

7 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

7 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

La barn som elsker å danse og opptre, oppleve en verden hvor de kan lage sine egne musikkvideoer med LEGO VIDIYO. LEGO VIDIYO sett byr på en trygg sosial lekeopplevelse, hvor barn kan spille rollen som regissør, produsent og stjerne i musikkvideoer de lager selv. Se hvordan kreativiteten deres blomstrer mens de produserer videoer fulle av musikalske detaljer, gøyale figurer, sanger, dansetrinn og flotte effekter.

Med Beatbox-settene blir leken enda morsommere. Last ned gratisappen for å skanne minifiguren og se hva den kan gjøre på scenen. Etterpå kan barna skanne BeatBits for å låse opp spesialeffekter, utfordringer og annet de kan bruke når de produserer sine egne, unike musikkvideoer som de deler med andre barn i den barnesikrede feeden.

Del musikkvideoer trygt på nettet

LEGO VIDIYO appen har mange funksjoner som beskytter barn på nettet. Med avatarer og app-genererte brukernavn anonymiseres barna, alle opplastede videoer og kommentarer modereres, og via foreldrepanelet kan foreldre bestemme hva barna deres kan dele og har tilgang til.

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.