Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Puslespill til barn og voksne - 100-999 brikker

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Merke
Alder
Interesse

Produkter 1-40 av 131

Page
per side

Puslespill med 150 brikker, 200 brikker, 300 brikker, 500 brikker og 3D puslespill

Puslespill er en morsom måte hvor man kan trene gjenkjennelse, logisk tenkning, tålmodighet og øyehåndkoordinasjon. Puslespill med 100 - 999 brikker vil utfordre eldre barns finmotorikk og la dem kjenne på mestringsfølelsen etter hvert som brikkene faller på plass. Større motiv og flere puslebrikker fungerer som hjernetrim for barn og voksne, og bidrar til at både fantasien og hjerneaktiviteten øker.

Løft motivet du pusler opp fra underlaget og se hvordan du skaper en 3D-modell ved bruk av puslespillbrikker. 3D puslespill er en helt annen måte å legge puslespill på enn vanlige, flate puslespill hvor du ved hjelp av færre brikker skape spennende og vakre byggverk.

Velg mellom ulike vanskelighetsgrader for å bidra til å bygge opp barnets selvtillit og korttidshukommelse på en morsom og leken måte. Større pusleprosjekter kan ta tid å legge, og en puslematte gjør det enkelt å flytte og lagre puslespillet til du har tid til å fortsette. Puslespillmatten er en praktisk måte å oppbevare uferdige og ferdige puslespill.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.