Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO togbane-tilbehør

Produkter 1-52 av 80

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 80

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

TUT-TUT! BRIO toget er på vei, med sine endeløse muligheter og morsom lek. Men hva skjer? Togbaneskinnene stopper opp etter tunnelen, lysene mangler! Fortvil ikke, togbanene fra BRIO kommer med et stort utvalg av tilbehør, skinner, trafikklys, togsett, tunneler, broer og byer. Hiv deg rundt, bygg videre og pass på at at toget kan kjøre trygt også etter tunnelen. Og kanskje toget tar seg en tur innom et av de seks temaene fra BRIO World.  BRIO World består av BRIO Rescue, BRIO Lift and Load, BRIO Countryside, BRIO Village, BRIO Travel, og BRIO Explore - lekemulighetene er uendelige!

Vi har stort utvalg i tilbehør til de klassiske BRIO togbanene, og alle BRIOs togdeler er kompatible med hverandre. De klassiske og evigvarende togbanene fra BRIO er av beste kvalitet, og gir mange timers moro og lek. Se vårt utvalg fra BRIO!

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.