Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO de første lekene

27 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge
 1. BRIO tromme i tre - 30181
  BRIO tromme i tre - 30181
  Vår lavpris: 196,-
 2. BRIO lastebil 30373
  BRIO Lastebil med last
  Vår lavpris: 224,-
 3. BRIO 30336
  BRIO Politimotorsykkel
  Vår lavpris: 142,-
 4. BRIO Stabletårn akivitetsleke i tre 30185
  BRIO Stabletårn 30185 - mange ulike funksjoner
  38%
  Kampanjepris 110,- Vår lavpris: 177,- Du sparer: 67,-

27 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

BRIO har i generasjoner laget kvalitetsleker for de minste barna som er trygge å leke med, og som stimulerer sansene. Fra BRIO har vi flere typer babyleker som putteboks,trekkeleke,bankebrett,lær-å-gå-vogn,stableleke,klosser,rangler og annet. Lekene er klassiske og i tre av ypperste kvalitet som holder seg i mange år. Leker til baby er spesielt tilpasset barnets medfødte nysgjerrighet og behov for å utforske verden rundt seg.

BRIO har lang tradisjon for å produsere pedagogiske leker av høy kvalitet, og mange av disse lekene har blitt tidløse ikoner som bringer frem gode minner på tvers av generasjoner. Fra BRIO finner du kvalitetsleker til de minste barna som er trygge å bruke, og gode å holde i for små barnehender. Du kan være trygg når du gir en BRIO leke til barnet ditt. 

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.