Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO de første lekene

29 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

29 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

BRIO har i generasjoner laget kvalitetsleker for de minste barna som er trygge å leke med, og som stimulerer sansene. Fra BRIO har vi flere typer babyleker som putteboks,trekkeleke,bankebrett,lær-å-gå-vogn,stableleke,klosser,rangler og annet. Lekene er klassiske og i tre av ypperste kvalitet som holder seg i mange år. Leker til baby er spesielt tilpasset barnets medfødte nysgjerrighet og behov for å utforske verden rundt seg.

BRIO har lang tradisjon for å produsere pedagogiske leker av høy kvalitet, og mange av disse lekene har blitt tidløse ikoner som bringer frem gode minner på tvers av generasjoner. Fra BRIO finner du kvalitetsleker til de minste barna som er trygge å bruke, og gode å holde i for små barnehender. Du kan være trygg når du gir en BRIO leke til barnet ditt. 

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.