Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder jordbruk og skogbruk

47 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge
 1. Bruder snøscooter med sjåfør og tilbehør 03101
  Bruder snøscooter med sjåfør og tilbehør
  29%
  Kampanjepris 245,- Vår lavpris: 343,- Du sparer: 98,-
 2. Bruder leketraktor - 03050 - John Deere 7930
  Bruder 03050 John Deere 7930
  Vår lavpris: 384,-
 3. Bruder 02224 Krone harv
  Bruder 02224 Krone harv
  Vår lavpris: 284,-
 4. Bruder Halmpresse - 02017
  Bruder Halmpresse - 02017
  Vår lavpris: 317,-

47 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

De mest ikoniske traktor-modellene fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere laget av det tyske kvalitetsmerket BRUDER. Bruder lager virkelighetstro og detaljerte traktorer, tilhengere, ploger, harver, skurtresker,traktorer med tilhengere og mye mer. 

Skogsarbeideren må holde orden og ha kontroll på alt utstyret når man skal ta fatt på dagens arbeidsoppgaver. Det må holdes orden i skogen, det må hugges og trimmes, og alt må gjøres på en sikker måten. Med skogsmaskiner, tømmerbiler og arbeidsbiler fra Bruder kan små skogsarbeidere starte på dagens eventyr, og være sikre på at utstyret aldri svikter.

Alle kjøretøy fra Bruder er miniatyrer av virkelige, store anleggsmaskiner som gjør rolleleken mer realistisk. Bruder produserer biler og kjøretøy som varer i generasjoner. De er en av verdens fremste produsenter av lekebiler og kjøretøy, og deres filosofi er at lek er en fin måte for barn å lære, vokse og oppleve verden rundt dem. Bruder lager markedets flotteste modeller for barn, som er mer eller mindre identiske med originalene. Produsert i Tyskland - varer i generasjoner!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.